Om mig

Jeg hedder Rikke og er 29 år, jeg har familie mor til 2 dejlige børn. Jeg har altid haft en drøm om at skulle hjælpe andre mennesker, uden restriktioner og slankekure som ikke dur alligevel.
Jeg har siden jeg fik min yngste søn i 2019 drømt om at jeg skulle hjælper andre med vægttab og sund hverdagskost, 2022 tog jeg springet. Jeg er nu uddannet certificerede kostvejleder, og kan leve min passion.
Jeg har selv prøvet utallige kure og de skulle alle sammen være ‘miraklet’ men jeg fandt min vej ud af overvægt og er den dag i dag normalvægtig og vægtstabil, i en helt almindelig hverdag, med helt almindeligt mad.
Hos mig handler det ikke om at få en kostplan stukket i hånden, du får en madplan som inspiration, men vi skal arbejde ud fra dig! Sammen finder vi det som vil fungere bedst for dig, og som ikke nødvendigvis skal handle om gram og kalorier.
Et vægttab er ikke bare et vægttab, et vægttab er 100% en selv og derfor er dine ønsker dem jeg lytter til, det er ikke en hurtig plan men en langsigtet investering i dig selv. Jeg er der for dig hele vejen.