Hvem er jeg?

Jeg hedder Rikke Nørregaard og er 30 år
Jeg er mor til 2 skønne børn og gift med min mand Thomas. 

Jeg har altid drømt om at arbejde med mennesker og jeg har en mange års erfaring med kundekontakt igennem mine tidligere uddannelse inden for restaurationsbranchen, men jeg fandt aldrig min helt rigtige hylde og drømte om mere, jeg havde en drøm om at hjælpe andre med at føle sig tilpas og nå deres mål. 

Jeg har selv kæmpet mange år med en yo-yo vægt og prøvet diverse slankekure, men fælles for dem, var at jeg altid endte med at tage de tabte kilo på igen. 

Inden min yngste kom til verden, havde jeg fået skabt en livsstil hvor jeg havde tabt mig det jeg ønskede, men under graviditeten, endte jeg alligevel med at tage mange kilo på. 

I 2019 kom min yngste til verden og jeg havde taget mere end 35 kilo på, og lige præcis der startede min rejse. En rejse hvor jeg ville dygtiggøre mig på egen krop, skabe en livsstil der kunne passe ind i min hverdag, og jeg tabte mig 35 kilo! 

Derefter var min plan helt klar, jeg ville hjælpe andre kvinder og mødre med at finde en livsstil, som stemmer overens med deres hverdag og uden at gå på kompromis. Og hvor socialebegivenheder ikke må stå i vejen for om et vægttab lykkedes. 

I 2022 blev jeg uddannet kostvejleder med speciale inden for vægttab, jog tog samtidig også et speciale inden for plantebaseret kost. 

Efterfølgende har jeg taget uddannelsen som fysisk træner med speciale indenfor familier og mental trivsel. Og jeg fortsætter med at uddanne mig. 

Jeg har prøvet mit forløb på egen krop og med mine uddannelser kan jeg også hjælpe dig med at finde din vej til en livsstil der stemmer overens med dine værdier.  

Et vægttab handler om meget mere end blot kostplaner og motionsplaner, de handler om dig og derfor skal der tages afsæt og udgangspunkt i din hverdag, som den ser ud nu og her. 

Jeg er en coach der har stået præcis der hvor du står lige nu og jeg står klar til at tage dig i hånden og hjælpe dig i mål